Självtest Självtest Spelgränser Spelgränser Spelpaus Spelpaus

Bättre vinst med Smarkets

Gör en insättning på 200 kr via kort eller Trustly så återbetalar vi de första 100 kr du förlorat i kontanter till ditt konto.

Hämta bonus på 100 kr.
Smarkets Betting Exchange

Fullständiga villkor för vår välkomstbonus är följande:

1. Denna kampanj är endast tillgänglig för spelare som är bosatta i Sverige, är 18 år eller äldre och som öppnar ett konto hos Smarkets mellan 00:00 BST den 1:a juni 2020 och 23:59 GMT den 31:a December 2020. 2. När bonusen är insatt på ditt konto kommer förluster att bli återbetalade i kontanter upp till bonussumman. 3. Du måste göra en första insättning på minst 200 kr i en enskild överföring via kontokort, banköverföring eller via Trustly för att vara berättigad återbetalningen. 4. Bets måste vara placerade och gått med förlust inom sextio dagar från första insättningen. Oanvända bonuskrediter upphör efter denna period. 5. Medlemmar som använder Skrill, Neteller eller virtuella/förbetalda kort är inte kvalificerade för denna kampanj. 6. Välkomsterbjudandet är strikt begränsat till ett per individ, familj, adress, e-post adress, kontonummer och delade datorer. 7. Denna kampanj kan inte användas i samband med något annat välkomsterbjudande. 8. Smarkets förbehåller sig rättigheterna att utesluta, upphäva och/eller begränsa erbjudandet till vissa kunder. 9. Smarkets standardvillkor för kampanjer tillämpas.

100 i välkomstbonus

Registrera

Registrera

och gör en insättning på minst 200 kr via kort eller Trustly
Hämta

Hämta

din bonus på 100 kr och spela med de bästa oddsen
Återbetalning

Återbetalning

Vi återbetalar de första 100 kr du förlorar i kontanter
HÄMTA NU
Registrera dig nu och få 100 kronor riskfritt! Registrera dig

Få en spelfördel

Vad är en spelbörs?

Vad är en spelbörs?

Att spela på Smarkets spelbörs är ett spännande och rättvist sätt att spela på sport, politik och andra evenemang. Rättvisan hos Smarkets spelbörs ligger i…

Läs mer
Så placerar man ett lay-spel

Så placerar man ett lay-spel

Lay-spel gör det möjligt för dig att ta samma position som en traditionell bookmaker. Lär dig hur du placerar ett lay-spel på en spelbörs.

Läs mer
Smarkets Spelkalkylator

Smarkets Spelkalkylator

Kalkylera automatiskt din utbetalning för att backa ett lay-spel och se hur mycket provision du får betala för att snabbt identifiera avkastningar.

Läs mer